PDF: De top bereiken is je Angst overwinnen

De top bereiken is je angst overwinnen

Wim Hof staat door zijn unieke uitdagingen in de koude al jarenlang wereldwijd in de belangstelling van de media. Hij heeft verschillende boeken geschreven waaronder De top bereiken is je angst overwinnen. Dit boek is in het jaar 2000 geschreven en beschrijft de totstandkoming van de Iceman en de ervaringen van Wim tot aan dat jaar.

NBD|Biblion recensie
Wim Hof heeft veel ervaring met het overwinnen van angsten in het beoefenen van bijzondere vormen van buitensport, zoals ijsduiken en afdalen in watervallen. In ieder hoofdstuk van dit gemakkelijk leesbare boek vertelt hij een anekdote uit zijn persoonlijk (buitensport)leven, waarin een specifieke vorm van angst wordt belicht. In reflecties op zijn persoonlijke ervaringen weet hij deze te vertalen naar herkenbare situaties van alledag. In elk hoofdstuk geeft hij ook praktische aanwijzingen, veelal op het gebied van yoga en meditatie, hoe de lezer zijn eigen angsten te lijf kan gaan. Wim Hof wil in zijn boek duidelijk maken dat ieder mens zijn eigen top kan bereiken door zijn angsten te analyseren en deze als coach te gebruiken voor een optimale ontplooiing.
(Biblion recensie, P. Rovers)

Na ontvangst van uw betaling wordt het ebook in PDF formaat per e-mail naar u verzonden. Voor het openen van PDF bestanden heeft u een PDF-reader nodig. Download gratis: Adobe Acrobat Reader.

Bestellen:

€ 5,99
WHM Academy Our nature healthy.

De WHM Academy is geaccrediteerd door het CRKBO

Nieuwsbrief